VERENIGING ARTS EN LEEFSTIJL PRESENTEERT JAARCONGRES: 

LEEFSTIJLGENEESKUNDE

REVOLUTIE IN DE ZORG?

 

Het Jaarcongres van Vereniging Arts en Leefstijl in samenwerking met Voeding Leeft is de afgelopen 8 jaar uitgegroeid tot het grootste landelijke podium voor artsen en zorgprofessionals over voeding en leefstijl. 

Vrijdag 3 april 2020, Beatrix Theater Utrecht

Onze zorg staat onder enorme druk. Toename van chronische aandoeningen, stijgende kosten en hoge werkdruk voor zorgprofessionals; er moet iets gaan veranderen! Een groot deel van de ziektelast kan worden voorkomen door verbetering van de zorg rondom voeding en leefstijl. Maar, hoe kunnen we dat vormgeven? Wat is daarvoor nodig? Welke rol speelt technologie hierin?

 

CENTRALE THEMA'S

  • Hoe draagt leefstijlgeneeskunde bij aan duurzame gezondheid?

  • De rol van technologie: ‘personalised medicine’ en technologische innovaties

  • De verbinding van overheid, de zorgprofessional, financiële instellingen, commerciële aanbieders en burgers/patiënten in deze transitie

 

Bestaande initiatieven en innovaties staan centraal op het Congres. 

 

Het Beatrix Theater biedt plaats aan 1500 zorgprofessionals. De bezoekers zullen voornamelijk bestaan uit (huis)artsen, specialisten, praktijkondersteuners, apothekers, diëtisten, artsen in opleiding, zorgprofessionals, zorgverzekeraars en beleidsmakers.

 

WAT TE VERWACHTEN

  • Topsprekers uit binnen- en buitenland

  • Inspiratie uit wetenschap en praktijk

  • Interactieve workshops

  • Domein overstijgend; hoe doen we het met elkaar?

In de Expozaal van het Beatrixtheater creëren wij een leefstijl-markt waar nieuwe innovaties, initiatieven, producten en diensten onder de aandacht worden gebracht. 

ACCREDITATIE

Accreditatie wordt aangevraagd voor 6 punten voor: huisartsen, specialisten ouderen geneeskunde, medisch specialisten, sociaal geneeskundigen, praktijkondersteuners, diëtisten, apothekers, verpleegkundigen.

KOSTEN

De kosten bedragen 299 euro.

Leden van Vereniging Arts en Leefstijl betalen 199 euro.

Voor studenten hebben we een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de prijs van 99 euro.

Huisartsen die samen met hun POH willen komen kunnen een praktijkkaartje kopen voor 350 euro.

DE EERSTE 200 INSCHRIJVINGEN ONTVANGEN GRATIS HET NIEUWE  EBOOK: 'EET BETER VOOR JE MAAG EN DARMEN' van Tamara de Weijer, Huisarts en Voorzitter van Vereniging Arts en Leefstijl, CADEAU

© 2016 by Vereniging Arts en Voeding  KVK nummer: 66432855