Please reload

Featured Posts

‘Dit is waarvoor ik arts ben geworden’

September 5, 2017

1/1
Please reload

5de Congres Arts en Voeding

May 29, 2016

Van diabetes type 2 is inmiddels bekend dat het omkeerbaar is. Maar in hoeverre kan voeding ook een rol spelen in de behandeling van reuma, autisme, parkinson, hart/vaatziektes, maag/darmziektes en borstkanker?

 

Het 5e Arts en Voeding congres neemt deelnemers mee naar een geheel nieuw domein binnen de zorg: een combinatie van evidence en practice based ervaringen van zowel wetenschappers, patiënten als behandelend artsen met curatieve voedingsinterventies.

 

Tussen de sprekers door zijn er verschillende intermezzo’s van bijzondere mensen die een verhaal vertellen vanuit hun hart.

 

Het 5e Arts en Voeding Congres is een initiatief van Voeding Leeft en wordt gehouden in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam in samenwerking met het Erasmus MC, Hutten catering en de gemeente Rotterdam. In 4 jaar tijd is het landelijke Arts en Voeding Congres uitgegroeid tot het grootste landelijke podium voor artsen over voeding. Deelnemers van eerdere edities beoordeelden het congres met een 8,4.

 

3 Juni is tevens de officiële oprichtingsdatum van de Vereniging Arts en Voeding, lees over de bekendmaking onder het kopje Vereniging Arts & Voeding en meld je aan!

 

 

 

Please reload

© 2016 by Vereniging Arts en Voeding  KVK nummer: 66432855