Please reload

Featured Posts

‘Dit is waarvoor ik arts ben geworden’

September 5, 2017

1/1
Please reload

Programma 6e Arts en Voeding Congres is bekend

April 8, 2017

 

Hoe vaak komt voeding en leefstijl in jouw spreekkamer aan de orde? Wil jij ook meer wetenschappelijke achtergrond hebben én handvatten om je patiënten verder te helpen? Kom dan naar het 6e Arts en Voeding Congres. 

Dit congres wordt georganiseerd op initiatief van Voeding Leeft en Vereniging Arts en Voeding. Tijdens het congres krijg je de kennis en een leidraad die je direct kunt toepassen in de spreekkamer. Diverse (Internationale) sprekers geven een presentatie waaronder prof/ dr. David Ludwig (endocrinoloog, Harvard Medical School)

 

Tamara de Weijer: ‘Het is tijd dat we de wetenschap en ons gezond verstand serieus nemen en voeding inzetten bij de behandeling!’

 

Het volledige programma kun je hier vinden.

Please reload

© 2016 by Vereniging Arts en Voeding  KVK nummer: 66432855