Please reload

Featured Posts

‘Dit is waarvoor ik arts ben geworden’

September 5, 2017

1/1
Please reload

Arts & Voeding: ‘Van pillen naar preventie’

April 23, 2018

Tamara de Weijer, huisarts en voorzitter van Vereniging Arts en Voeding, pleit ervoor dat huisartsen bij leefstijl-gerelateerde aandoeningen niet meteen medicatie voorschrijven, maar eerst proberen wat er met een gezonde leefstijl bereikt kan worden.

 

Bij leefstijl-gerelateerde aandoeningen zoals diabetes type 2, een verhoogde bloeddruk of een verhoogd cholesterol, kan het aanpassen van de leefstijl al een groot verschil maken. Maar hoe doe je dat? In dit filmpje vertelt Tamara de Weijer hoe zij haar patiënten stimuleert om met een gezonde leefstijl aan de slag te gaan. In de infographic vindt u tien simpele tips voor een gezonde leefstijl.

Klik 

 

om de infographic te downloaden.

 

Arts en Voeding is een vereniging voor alle BIG-geregistreerde artsen en artsen in opleiding. De vereniging heeft als doel om het bewustzijn over het effect van voeding en leefstijl te vergroten, kennis en vaardigheden te verbeteren en wetenschappelijke inzichten te delen. Meer weten? Kijk op www.artsenvoeding.nl

Please reload

© 2016 by Vereniging Arts en Voeding  KVK nummer: 66432855